26. septembris, 2024

Phonak Audéo Lumity – viens no labākajiem 2024. gada dzirdes aparātiem

ASV Nacionālā novecošanas padomes (National Council of Aging) ekspertu komanda ir salīdzinājusi labākos 2024. gada dzirdes aparātus, pamatojoties uz to piedāvātajām funkcijām, lietošanas ērtumu, skaņas kvalitāti un savienojamības iespējām.Tās vērtējumā Phonak dzirdes aparāta modelis Audéo Lumity ir labākais dzirdes aparātu vidējam-vidēji smagam dzirdes zudumam – pateicoties Phonak SmartSpeech™ Technology, tas nodrošina spēcīgu pastiprinājumu un izcili skaidru dzirdamību, kas ir īpaši nozīmīgi personām ar nopietniem dzirdes traucējumiem.

Šo dzirdes aparātu tehnoloģiskās priekšrocības – skaņas uzlabošanas iespējas un izcili personalizēti iestatījumi, būtiski uzlabo dzirdamību un saziņu trokšņainā vidē.

Izmantojot AutoSense tehnoloģiju, Audéo Lumity automātiski nosaka skaņas vidi un pielāgojas tai pēc vajadzības. Piemēram, ja cilvēks, kurš lieto šos dzirdes aparātus, atrodas klusā telpā, bet to pēkšņi piepilda skaļas cilvēku balsis, šie Phonak dzirdes aparāti automātiski reaģē uz jauno trokšņa līmeni un tam piemērojas. Šajos aparātos tiek izmantotas nevis baterijas, bet gan ilgtspējīgs un atkārtoti uzlādējams akumulators.

Phonak Audéo Lumity ļauj arī straumēt jebko no jebkuras Bluetooth ierīces. Iespējams atbildēt uz zvaniem vai tos noraidīt, vienkārši pieskaroties dzirdes aparātam, ja tie ir savienoti ar Bluetooth iespējotu viedtālruni. Izmantojot brīvroku zvanus, dzirdes aparāta mikrofoni darbojas kā tālruņa mikrofons. Phonak dzirdes aparāti ir arī aprīkoti ar Roger bezvadu mikrofonu tehnoloģiju (tā iespējams labi dzirdēt attālas skaņas), savukārt Phonak TV savienotājs ļauj straumēt televīzijas skaņu tieši dzirdes aparātos.